Kinderopvang                                                                                       
 Kinderopvang Korein Kinderplein IJssellaan maakt onderdeel uit van brede school De Bloktempel. Uw zoon of dochter kan daardoor in de brede school terecht voor dagopvang, peuterwerk en buitenschoolse opvang. Door gezamenlijke thema's en activiteiten vloeien kinderopvang en onderwijs soepel in elkaar over. Het kinderdagverblijf  is van maandag tot en met vrijdag open van 7.30 tot 18.30 uur en biedt een flexibele ruilservice. Dagopvang 
  
 Voor kinderen vanaf 3 maanden tot 4 jaar
Op hun eigen manier de wereld verkennen. Daarvoor krijgen kinderen alle ruimte bij Korein Kinderplein IJssellaan. Bij de jongste kinderen wordt er veel aandacht besteed aan veiligheid, hygiëne en zorg. Is uw kind wat ouder, dan stimuleren de pedagogisch medewerkers met Voor- en Vroegschoolse Educatie methodes en leuke activiteiten de ontwikkeling van uw kind. Zo kan uw zoon of dochter zich goed voorbereiden op de basisschool.

Peuterwerk
Voor kinderen van 2 tot 4 jaar
Op een speelse manier de ontwikkeling van uw peuter stimuleren? Daarvoor kunt u terecht bij het peuterwerk. Uw zoon of dochter is twee, drie of vier dagdelen per week van harte welkom bij Korein Kinderplein IJssellaan. De pedagogisch medewerkers werken met Voor- en Vroegschoolse Educatie methodes, zodat uw kind de overstap naar de basisschool makkelijk kan maken!
 
Buitenschoolse opvang (bso) 
Voor kinderen van 4 tot 9 jaar, voor én na school
Op de buitenschoolse opvang kan uw zoon of dochter 's middags deelnemen aan leuke activiteiten. Op het gebied van muziek, sport, kunst, theater, cultuur, natuur en techniek. Binnen én buiten, op het grote, uitdagende speelterrein. Vijf dagen per week, in de vakanties en tijdens studiedagen. Natuurlijk is er ook alle ruimte om te ontspannen na een drukke schooldag.
Wilt u ook gebruikmaken van de voorschoolse opvang? Vanaf 7.30 uur is uw zoon of dochter van harte welkom om voor school nog even lekker te komen spelen. Natuurlijk kunt u ook een ontbijtje meegeven, zodat uw zoon of dochter gezellig met de andere kinderen kan ontbijten.

Flexibele ruilservice
Kan uw zoon of dochter niet naar het kinderdagverblijf komen? Heeft u opvang nodig op een andere dag dan de vaste opvangdag? Of valt een feestdag op de vaste opvangdag? Dan kunt u gebruikmaken van de flexibele ruilservice. Meer over de ruilservice leest u op de website van kinderopvang Korein Kinderplein.

Kennismaken 
Benieuwd?
               
 of loop eens binnen.  
                                                                                                 
Kosten kinderopvang
Ouders, werkgevers en de overheid betalen samen de kosten voor de kinderopvang. Wilt u weten wat uw nettokosten zijn als u kiest voor Korein Kinderplein IJssellaan? Dat kunt u eenvoudig berekenen met de rekentool .
 
Inschrijven
Wilt u uw kind direct inschrijven? Of heeft u vragen? De medewerkers van klantadvies staan u graag te woord: (040) 294 89 89.
 
Contactgegevens                                                                                                
IJssellaan 6
5691 HB Son en Breugel
Telefoonnummer
(0499) 47 48 23
ijssellaan@koreinkinderplein.nl