Kinderopvang

Kinderopvang


Voorschoolse opvang
Kiest u voor opvang vóór school, dan is uw zoon of dochter ’s morgens vanaf 7.30 uur van harte welkom bij ons. Uw kind wordt opgevangen door een pedagogisch medewerker en kan dan nog even lekker spelen voor de school begint. Ook spreken wij af of uw kind al zelf naar de groep kan gaan, of dat wij uw kind brengen. Dus ook dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Kidz Club
Na school wordt uw zoon of dochter opgehaald door de pedagogisch medewerker of komt zelf naar de bso. De kinderen kunnen lekker uitblazen van de schooldag. De ruimte is zo ingericht dat de kinderen worden gestimuleerd om hun fantasie en improviserend vermogen te ontwikkelen. Uw zoon of dochter maakt vriendjes en vriendinnetjes, ze trekken met elkaar op, spelen samen en doen mee aan activiteiten, sportevenementen of workshops.

Campus
De Campus is speciaal opgezet voor de opvang van de oudere kinderen. Er is veel vrije ruimte om te sporten en te bewegen. Tevens bieden we leuke activiteiten aan, waarbij ontdekken, beleven en zelfstandig zijn centraal staan. Ook kunnen ze huiswerk maken of lekker even uitrusten.

Aansluitend op de schooltijden
14.45 – 18.30 uur maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag
12.00 – 18.30 uur woensdag
7.30 – 8.30 uur maandag t/m vrijdag
7.30 – 18.30 uur

tijdens schoolvakanties en schoolvrije dagen Studiedag of roostervrije dag?
Wij verzorgen deze dag dan graag de opvang van uw kind. Voor ouders met een 52 weken pakket is deze service in het pakket opgenomen.

Kosten informatie
De overheid betaalt mee aan kinderopvang en dat scheelt. We rekenen graag voor u uit wat u aan tegemoetkoming kunt verwachten en wat u dan zelf moet bijdragen. Ook kunnen we u helpen met de inschrijving.

Wilt u graag meer weten?
Loop gerust een keertje binnen!

Contactgegevens Korein Kinderplein
IJssellaan 6, 5691 HB Son
Telefoon: 0499- 474 823
Klantadvies: 0800-BELKOREIN (0800 – 235 56 734)

E-mail: info@koreinkinderplein.nl
Website: www.koreinkinderplein.nl
Cookie instellingen